Tisak na papir


Offset tisak


Tisak različitih vrsta tiskanica, od memoranduma do kataloga, vršimo na Heidelberg offset tiskarskim strojevima.
Veliki raspon papira, od osnovnih offsetnih i kunstdruck papira pa do najrazličitijih specijalnih papira, daje širok spektar mogućnosti. Uz klasični kolor offset tisak u mogućnosti smo ponuditi i offset tisak gotovo svih PANTONE nijansi što omogućava visoku vjernost reprodukcije boja i poštivanje standarda definiranih knjigom standarda Vašeg logotipa ili branda.
Digitalni tisak


Gotovo sve proizvode u mogućnosti smo otisnuti i u digitalnom tisku. Za naše klijente to znači puno više fleksibilnosti po pitanju količina, ali i kraće vrijeme isporuke. Nije za zanemariti da u digitalnom tisku bez daljnje obrade možemo otisnuti materijale pripremljene u programima poput Worda, Open-offica i slično, što ranije, bez prilagodbe, nije bilo moguće. U mogućnosti smo otisnuti gotovo sve proizvode u digitalnom tisku, za razliku od prijašnjih vremena kada su se ti proizvodili tiskali isključivo na offsetnim strojevima. Za naše klijente to znači puno više fleksibilnosti po pitanju količina, ali i kraće vrijeme isporuke.


Specijalni efekti


Za postizanje raznih efekata i vrhunskog izgleda Vaših tiskanica po potrebi uz offsetnu tehnologiju koristimo i druge tiskarske tehnologije, na primjer sitotisak, zlatotisak, slijepi tisak i sl.


Dorada


Dorada tiskanih materijala sastavni je dio proizvodnje. Tu spadaju različite vrste plastifikacije, lakiranja, uvezivanja, izrezivanja, štancanja i sl.


Kompjutorska kontrola procesa proizvodnje


Kompjutorska kontrola procesa proizvodnje i stalno praćenje statusa pojedinog radnog naloga omogućava nam održavanje najviše kvalitete u svim segmentima proizvodnje. Dobra povezanost i komunikacija unutar odjela dizajna i tiska čine i najteže zadatke rješivima.