Loading...


Budite naš klijent!

Odnos s klijentima nam je važan. Ostvariti ciljeve klijenta naš je prioritet, a rezultati su dugoročni i kvalitetni poslovni odnosi...

Naši klijenti profitiraju kroz dugoročne poslovne odnose... Podrška u svakom smislu te riječi ono je što klijenti Ringeis grupacije cijene i kroz što direktno profitiraju. Osim proizvoda koje nudimo, klijenti uživaju i našu punu agencijsku potporu. Jedna osoba za kontakt s klijentom je kod nas pravilo.

Naši projektni menadžeri obučeni su za kvalitetno vođenje projekata naših klijenata i oni su dodirna točka klijenta s našim dizajnerima, proizvodnjom i nabavom.
Komunikacija je maksimalno pojednostavljena, a klijenti su izuzetno zadovoljni ovakvim načinom rada.
Naše osoblje pomoći će Vam od savjetovanja pa sve do planiranja, dizajna i izvedbe vaših marketinških aktivnosti i kampanja.

Na kraju ćemo Vaše dokumenata i grafičke pripreme arhivirati kako bi oni bili raspoloživi za eventualne potrebe u budućnosti.
 Što klijenti kažu o nama?Eurimage holding A/S, Njemačka

Eurimage holding A/S, Njemačka

Eurimage is an important and still growing European group of now 15 companies located in 15 different countries. We are busy in the promotional field. Since many years we are developing and producing our own catalogues in 15 different languages twice a year (500.000 copies). This was done during more than 10 years with the help of a professional German agency.

Beginning of 2012 we handed the project to design and to develop our catalogue over to the Croatian agency Dizajn studio Ringeis. The third catalogue is now completed and distributed. We are very happy to have chosen Ringeis. The cooperation proved to be exceptionally successful on all levels, the new design of the catalogue was very positively received in our markets, the processing was absolutely professional and the cooperation was perfect.

Oscar Becker, Managing director, Eurimage Holding Ag, GermanyOptimus plus d.o.o., Zagreb

Optimus plus d.o.o., Zagreb

S obzirom da u svom poslovanju često koristimo dizajnerske i tiskarske usluge, do sada smo surađivali s brojnim poduzećima tog profila. Prije godinu dana započeli smo poslovnu suradnju s Dizajn studiom Ringeis d.o.o. i jako smo zadovoljni, te smo uvjereni kako će se ta suradnja nastaviti i ubuduće. Svojim profesionalnim pristupom i korektnošću pokazali su se kao pouzdan poslovni partner.

Gospodin Marko Mandić, Optimus plus d.o.o., ZagrebPolydono AG, Švicarska

Polydono AG, Švicarska

Seit ca. 2 Jahren arbeiten wir intensiv mit Ringeis in den Bereichen Kataloglayout, Webdesign und E-shop zusammen. Die Zusammenarbeit klappt im grossen und ganzen sehr gut. Bei Fragen oder Problemen wird schnell reagiert und eine Antwort resp. Lösung aufgezeigt. Der gute Service verbunden mit günstigen Preisen macht Ringeis zu einem idealen Partner. Wir freuen uns in Zukunft die Zusammenarbeit weiter auszubauen.

Polydono AG, Switzerland, Herr Frank RoethlisbergerTuristička zajednica grada Dubrovnika

Turistička zajednica grada Dubrovnika

S Dizajn studiom Ringeis surađujemo godinama i rado ih preporučujemo kao pouzdanog partnera. Kvaliteta njihove usluge je visoka i uvijek u skladu sa našim narudžbama. Osoblje je ljubazno, susretljivo, odgovorno i profesionalno. Njihov stručan savjet o kvaliteti proizvoda i tiska koje nude uvijek nam je dobrodošao.

Gospođa Blaženka Kordić, Turistička zajednica grada DubrovnikaTrend Present GmbH, Austria

Trend Present GmbH, Austria

Very good service and printing quality! Always a pleasure to work with Ringeis. Quick delivery!

Trend-Present GmbH, Mag. Ralf HinterleitnerSveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Zagrebu

Sveučilište u Dubrovniku surađuje s Dizajn studiom Ringeis više od 10 godina. Izuzetno smo zadovoljni kvalitetom usluge koju dobivamo, kao i promptnošću izrade. Naša suradnja se zasniva djelomično na tiskarskim, a djelomično na promotivnim artiklima. Zbog prirode našega posla nismo uvijek u mogućnosti dovoljno unaprijed naručiti određene proizvode, često je to u zadnji moment, i moramo priznati da nas Dizajn studio Ringeis nikada nije razočarao. Izuzetno bi pohvalili grafička rješenja koja dobivamo od zaposlenika studija, koja su uvijek besprijekorna, inovativna i nadasve zanimljiva. Svakako bi svima rado preporučili bilo koji oblik suradnje s Dizajn studiom Ringeis.

Gospođa Mirjana Lujo, Sveučilište u DubrovnikuGoldendoor, Finska

Goldendoor, Finska

I am happy to work with Ringeis. Our co-operation has been creative and effective. Ringeis has been builded our website and common database, we just get benefit of those, easily. No long learning process or special computer skills needed. Can recommend Ringeis to anyone who don't be afraid to develop.

JP Heino Managing Director, Golden Door Oy, FinnlandUdruga građana - DUGA

Udruga građana - DUGA

Saradnja Udruženja Duga i Ringeisa je otpočela prije nekih godinu dana u cilju kreairanja promotivnih materijala za potrebe Udruženja. Ono što bismo željeli posebno istaknuti je stručan tim Ringeisa koji obezbjeđuje vrhunski kvalitet prezentacije, dogovaranja, dizajna i izvedbe. Sveobuhvatnost usluga koje Ringeis može obezbijediti osigurava kompletnu brigu o klijentima i njihovim potrebama. Važno je napomenuti da fizička udaljenost do sada nije predstavljala smetnju prilikom poštivanja rokova.

Gospođa Marina, Društvo ujedinjenih građanskih akcija - DUGA - SarajevoLavmar d.o.o.

Lavmar d.o.o.

Pošto sa Ringeisom surađujemo već više godina, mogu reći da smo kompletan promidžbeni dizajn i materijale povjerili s punim povjerenjem Ringeisu. Ringeisu smo prepustili i izradu web stranice, tako da smo u cjelini zadovoljni suradnjom sa Ringeisom i profesionalnošću osoblja, naročito gospodina Đure Pupića, koji nam je u više navrata pomogao korisnim savjetima. Vrlo rado i bez rezervi preporučamo Vašu firmu našim klijentima.

Gospodin Tomislav Marković, Lavmar d.o.oUnifarm d.o.o.

Unifarm d.o.o.

Poslovanje sa Ringeisom prevazilazi okvire poslovne saradnje, jednostavno to je užitak :-) Super ste, sve bude u zadatom roku, u dogovorenoj formi, po dogovorenoj cijeni, što samo govori u prilog pouzdanosti saradnje sa Ringeisom. Pouzdan poslovni partner na koji se svi mogu osloniti.

Gospodin Lensar, Unifarm d.o.o.SKALA CZ s.r.o., Češka

SKALA CZ s.r.o., Češka

I would like to say that as a customer of RINGEIS, we in Skala really appreciate their service. Especially I would like to thank Fadil Dzinic for his work and engagement during catalogue layout development. It has been pleasure to work also with other people from RINGEIS. I would recommend them to any company interested in creating a professional website or catalogue for today’s demanding market.

SKALA CZ s.r.o., Prague, Czech Republic, Stanislav Skala, General ManagerNacionalni park Paklenica

Nacionalni park Paklenica

Suradnja Javne ustanove Nacionalni park Paklenica s Dizajn studiom Ringeis započela je prije 7 godina. Kroz proteklo razdoblje smo se uvjerili da se radi o vrlo pouzdanom i korektnom partneru, koji je spreman udovoljiti vrlo visokim zahtjevima klijenata, te kvalitetno i pravodobno odraditi dogovorenu narudžbu.

Gospođa Dragica Jović, NP PaklenicaGrawe osiguranje d.d., Sarajevo

Grawe osiguranje d.d., Sarajevo

Čestitam na raznovrsnom programu te na profesionalnom i obrazovanom kadru!

Gospođa Stana Šutalo, Grawe Osiguranje d.d.PSC Osijek

PSC Osijek

S Dizajn studiom Ringeis d.o.o. surađujemo 6 godina. Kroz sve godine našeg rada želim istaknuti ugodnu i profesionalnu suradnju, kao i profesionalan odnos svih djelatnika prema našim narudžbama i potrebama. Svakako se nadam daljnjoj suradnji. Ovo je tvrtka koju ću uvijek rado preporučiti svojim poslovnim partnerima.

Gospođa Dubravka Dragišić, PSC Osijek